Frakt och leverans

Vi levererar över hela Sverige. Vid leverans till norra Sverige och utkanten kan ytterligare fraktkostnader tillkomma. Leveranser till öar som inte är brofasta kan levereras till närmaste brofasta färjeläge.Vi levererar inte till andra länder. 

 

Våra leveranspriser är mycket enkla: 

Det kostar 199 SEK i leverans på order upp till 4.000 SEK. 

Frakt på order över 4.000 SEK kostar 99 SEK i leverans. 

Fri frakt på order över 8.000 SEK*

* OBS Vid beställningar med Riatherm och Rodena takskivor tillkommer frakttillägg på 999,- SEK 

 

Vi strävar efter att kunna ge en leveranstid på 4-7 vardagar.

Du kan alltid se ditt fraktpris när du kommer till kassan.

 

Får ditt paket ställas med eller utan kvittering på fraktsedeln?

Om du väljer, när du går till din inköpskorg, att transportören inte får ställa ditt paket utan kvittens, så är det viktigt att du är hemma på leveransdatumet. 

Om du väljer att det är okej att transportören levererar ditt paket utan kvittens, kommer han/hon att ställa det där han/hon tycker det passar bäst. I detta fall behöver du inte vara hemma vid leveransen (observera dock att du övertar risken för leveransen när transportföretaget har levererat paketet hos dig utan kvittens.  

 

Vi använder externa transportörer för att leverera dina varor till dig: 

Dachser, Blue Water och GLS

Beroende på hur stort och tungt ditt paket är skickar vi det med antingen GLS (mindre paket) och Dachser eller Blue Water (alla andra paket). 

Om det är mest lämpligt att skicka ditt paket med GLS, kommer du att få ett e-postmeddelande från GLS med närmare information om hur och när du får dina varor levererade. 

Om ditt paket är för stort för att skickas med GLS, kommer det att skickas med Dachser eller Blue Water. Här kommer du att få ett e-postmeddelande med ett beräknat leveransdatum och närmare information om leveransen, direkt från e-plast.se.