Kanalplast takberäknar

Kanalplast takberäknar

Få enkelt en översikt över priset samt vilka material du behöver för ditt nya Riatherm eller Rodena kanalplasttak.

Click-Step takberäknar

Click-Step takberäknar

Få enkelt en översikt över priset samt vilka material du behöver för ditt nya Click-Step kanalplasttak.

Kanalplasttak

Kanalplasttak

Få en inblick i kanalplasttakens spännande egenskaper och fördelar. Ett kanalplasttak är ett innovativt takmaterial som kombinerar estetik, energieffektivitet och hållbarhet.

Kanalplastskivor

Kanalplastskivor

Det kan vara en djungel att lista ut vilken kanalplastskiva som passar bäst för det projekt du står inför. Här hittar du en liten guide som berättar om egenskaperna hos de olika kanalplastskivorna.

Takberäkning

Takberäkning

När det kommer till att välja rätt kanalplastskiva till ditt takprojekt kan det vara en utmanande uppgift att navigera genom alla alternativ. Prova vår takberäknare och få ett komplett pris och en fullständig materiallista.

RIATHERM takskivor med heatstop

RIATHERM takskivor med heatstop

Lär dig mer om hur Heatstop RIATHERM kanalplasttak kan optimera dina uterums eller vinterträdgårds prestanda och skapa ett behagligt utrymme att njuta av året om.

Plast efter mått

Plast efter mått

Med skivor, rör och stänger efter mått kan du skapa skräddarsydda lösningar. Oavsett om du arbetar inom bygg, design, industri eller det är för hobbybruk, erbjuder skivor, rör och stänger efter mått dig möjligheten att skapa exakta/anpassade komponenter.

Unisoft gummiplattor

Unisoft gummiplattor

Dessa plattor är designade för att erbjuda utmärkt hållbarhet, halkskydd och stötdämpning, vilket gör dem idealiska för en mängd användningsområden inom både kommersiella och privata miljöer.

Innerfönster

Innerfönster

Dessa innovativa fönster erbjuder en rad fördelar som kan göra en stor skillnad i ditt hem och för din plånbok.

Hängrännor i plast

Hängrännor i plast

Rodena plasthängrännesats är en serie av högkvalitativa hängrännor, stuprör och tillbehör tillverkade av slitstarkt PVC-plastmaterial, samlade i ett paket.

Akryl DIY

Akryl DIY

Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en nybörjare inom DIY-världen kan PLEXIGLAS hjälpa dig att skapa imponerande och unika föremål.

Akrylspeglar

Akrylspeglar

Traditionella speglar är vanligtvis gjorda av glas, men med framkomsten av PLEXIGLAS har spegeldesign tagits till en helt ny nivå. PLEXIGLAS-speglar erbjuder en rad fördelar som kombinerar funktion och stil.

Polykarbonat

Polykarbonat

Polykarbonat är en imponerande plasttyp som är känd för sin otroliga styrka, optiska klarhet och mångsidighet. Detta material har hittat sin väg in i många industrier och används flitigt för tillverkning av skivor, rör och stänger.

Skyddsplast

Skyddsplast

Oavsett om du flyttar, renoverar eller vill skydda dina tillhörigheter är RiaCover den ideala lösningen.