Om e-plast.se

Välkommen till vårt universum av plast

På e-plast.se hittar du en helt universum av plast av hög kvalitet till bra priser och som levereras direkt till dig. Vi erbjuder våra kunder ett brett spektrum av plast till många olika ändamål i hemmet, verkstaden eller ett litet företag. Vi strävar efter att ha ett stort utbud, snabb leverans och bra rådgivning.

Snabb tillgång till specialplast

Vår målsättning är att vi vill bidra till att ge konsumenterna snabb tillgång till den mångsidiga, och ibland mycket tekniska, plastvärlden. Plast är nämligen inte bara plast, utan kan användas på oändligt många olika sätt och är ofta ett riktigt bra val i förhållande till miljö och plånbok. Ofta är plast det bästa alternativet till exempelvis glas, mer hållbart och robust än flera andra tillgängliga material och så passar det otroligt bra för att bearbetas på otaliga kreativa och nya sätt.  Det är bara våra kunders fantasi som sätter gränsen för vad våra produkter kan användas till.

Stora kunskaper och brett utbud

På e-plast.se har vi stora kunskaper om produkterna och delar gärna med oss av dessa till våra kunder, så att de kan uppskatta plast lika mycket som vi. 

Vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av plastprodukter av bra kvalitet, som PLEXIGLAS® akrylskivor, rör och stänger i många olika storlekar, färger och ytor, marknadens bästa kanalplasttak, hängrännor, golvskydd för kontorsstolar och mycket mer. Kika runt i vår webbutik och låt dig inspireras.

E-plast är aktiva i 3 länder.

E-plast är också aktiva i Danmark och Norge. Det innebär att E-plast, som en samlad grupp av webbutiker, kan leverera ett brett utbud av plastprodukter till större delen av Skandinavien. Vårt breda sortiment omfattar allt från plastskivor – antingen som hela skivor eller skurna enligt dina specifika mått – ett brett utbud av rör & stänger i många olika plasttyper samt byggprodukter såsom takskivor, inklusive både kanalplasttak och trapetstak samt hängrännor och mycket mer.

Bor du i Danmark eller Norge?

  • Om du bor i Danmark, rekommenderar vi att du besöker och handlar via www.e-plast.dk
  • Om du bor i Norge, rekommenderar vi att du besöker och handlar via www.webplast.no

Vi erbjuder samma utmärkta service och delar gärna med oss av vår omfattande kunskap om plast på alla 3 webbutiker.

Vi är redo att hjälpa dig

Vi är redo att hjälpa dig alla vardagar Vi tar emot samtal per telefon från måndag till torsdag från kl. 08.00 till 16.00 och fredag från kl. 08.00 till 15.30 på 040-645 04 20

Du är även alltid välkommen att skicka oss e-post på kontakt@e-plast.se, så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

 

Kom in i vårt plastuniversum – vi är glada att du hittat hit.